Vi Tilbyder

Hurtig og let dør samt vinduesmontage!

Ligeledes har jeg altid en løbende og god dialog med kunden, da dette undgår misforståelser og giver tilfredse kunder.

Jeg løser både store som små opgaver. Uanset om det drejer sig om din private bolig, dit sommerhus eller en institution, kommer jeg gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Døre

Ved montage af døre kommer jeg gerne ud til din bopæl og tager en snak om den bedste løsning for dig.

Så hvis du mangler et erfarent firma med stor ekspertise så kontakt mig endelig.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på montering af døre, på telefon:  +45 40 20 86 58 eller email: info@chh-montage.dk

KPK Døre og VinduerVi samarbejder med KPK Døre & Vinduer

Vinduer

Når der skal nye vinduer, døre eller hele glaspartier til rådgiver jeg gerne om valg af konstruktioner der sikrer flot arkitektur, høj indbrudssikkerhed, god varmeisolering og støjdæmpning.

Jeg udfører arbejdet skånsomt mod de omkringliggende bygningsdele, så retableringen bliver så usynligt som opgaven overhovedet tillader det. Det er nemlig vigtigt for mig at mine kunder ikke kun bliver glade for det installerede – men i særdeleshed det endelige resultat som en helhed.

Kontakt mig på tlf. +45 40 20 86 58 eller skriv til mig via kontakt formularen – så kontakter jeg dig og eventuelt aftaler en tid for et besøg hos dig.

KPK Døre og VinduerVi samarbejder med KPK Døre & Vinduer

Køkken

Chh Montage tilbyder installation og tilpasning af køkkener.

Jeg ser løsninger frem for begrænsninger, og ser det som min fornemmeste opgave, at realisere dine køkkendrømme til fornuftige priser.

Jeg lægger vægt på funktionalitet, så afstanden mellem køkkenbord og køleskab ikke er for stort, ligesom der skal være rigelig med afsætningsplads til pander og gryder.

Tag mig med på råd, så jeg kender jeres daglige rytme og behov. Dermed får i det bedst mulige udgangspunkt for at realisere jeres drømmekøkken.

Bad

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd.

Chh Montage har mange års erfaring med alt fra udskiftning af armaturer til opsætningen af nye badeværelser. Min erfaring er din sikkerhed for et smukt resultat.

Chh Montage kan klare alle opgaverne, hvis hele badeværelset skal udskiftes. Du slipper altså for at koordinere arbejdet med en masse forskellige håndværkere.

Hurtig og let dør samt vinduesmontage!

Jeg har stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde, til aftalt tid og pris.
Derudover får du altid løbende gratis råd og vejledning som passer præcist til dit hus og dine ønsker.

Kontakt mig på telefon 40 20 86 58 og få en uforpligtende snak om, hvad du har brug for.

Skriv til mig for mere information

    Udfyld oplysningerne og jeg kontakter dig hurtigst muligt​

    7 + 1 =